Select Page

Kapssalon Lovely Hair Salon viert ondanks alle hindernissen zijn vijfde verjaardag

Kapssalon Lovely Hair Salon viert ondanks alle hindernissen zijn vijfde verjaardag

Het was dit weekeinde feest in Deurne Centrum want kapsalon ‘Lovely Hair Salon’ vierde zijn vijfjarig jubileum. Zaakvoerster Mervat Al Kubbeh en haar team organiseerden een evenement dat bol stond van dankbaarheid en trots. Klanten, buren, familie, vrienden en enkele districtsraadsleden vierden mee.

Kapster Mervat Al Kubbeh was ontroerd toen zij haar dankwoord uitsprak aan de vele aanwezigen: “We vonden dit een gepaste gelegenheid om samen te komen en vijf jaar van herinneringen in ons kapsalon te vieren.” Ze bedankte district en stad voor hun steun, haar team voor zijn toewijding en haar klanten, van wie velen trouw bleven tijdens haar ziekte. “Vooral tijdens moeilijke periodes, zoals tijdens corona en mijn kankerdiagnose, hebben jullie ons enorm gesteund. Dat zal me altijd bij blijven en sterken in alles wat ik doe,” voegde ze eraan toe.

Tessa Mariën, ondervoorzitter van winkeliersvereniging Deurne Centrum en buur van Mervat, was aanwezig om haar gelukwensen over te brengen. “Lieve Mervat en genodigden, proficiat met uw 5 jarig jubileum en bedankt dat wij dit samen mogen vieren,” zei Mariën. Ze roemde Mervat Al Kubbeh als een warme, behulpzame vrouw en een echte ‘powervrouw’ die niet alleen zichzelf, maar ook anderen voortdurend inspireert.

Deurnes districtsburgemeester Tjerk Sekeris benadrukte in zijn toespraak de veerkracht en het doorzettingsvermogen van Al Kubbeh: “Als je de eerste vijf jaar kunt overleven, zeker met corona en met uw sterk persoonlijk traject, dan kan u alles aan!”

Foto: Kapssalon Lovely Hair Salon op de Gallifortlei. In het midden (vlnr) districtsschepen Elke Brydenbach, districtsburgemeester Tjerk Sekeris en kapster Mervat Al Kubbeh.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Sunny
05:4021:38 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 5km/h E
Humidity: 75%
Pressure: 1016.26mbar
UV index: 0

(advertenties)