Select Page

De Fruitheuvel sluit voorgoed de deuren

De Fruitheuvel sluit voorgoed de deuren

Vandaag kwamen buren en kanten afscheid nemen van Paul en Linda Van den Heuvel. Zij sluiten na meer dan 30 jaar hun kruidenierszaak De Fruitheuvel.

Kruidenierswinkel De Fruitheuvel, op de hoek van de Jules Steurstraat en de Schotensesteenweg, sluit voorgoed de deuren. Uitbaters Paul en Linda Van den Heuvel gaan na 36 jaren hard werken op pensioen. De buurt kwam hen vandaag bedanken voor al die jaren van klantvriendelijke bediening. En voor de huisbereide producten als gazpacho of aardbeienconfituur. Buurman Walter Bats zuchtte: “Daar gaat weer een kleine kruidenier.”

 Een enkele keer kreeg De Fruitheuvel ook bezoekers over de vloer met minder goede intenties. In 2013 probeerden drie overvallers hun slag te slaan maar werden ze door de winkelier weggejaagd met een bak leeggoed. En twee jaar later dreigde een man met een pistool. Maar de kruidenier kwam aangerend met een groot kaasmes en de twee onverlaten zetten het op een lopen. Toen heeft het ondernemerskoppel even getwijfeld om verder te doen.  

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
22°
Partly Cloudy
05:5621:41 CEST
Feels like: 22°C
Wind: 8km/h W
Humidity: 53%
Pressure: 1021.33mbar
UV index: 7

(advertenties)