Select Page

Het zomert in Park Groot Schijn

Het zomert in Park Groot Schijn

Dit weekeinde ging in het Park Groot Schijn ook de Zomerbar van de Zomer van Antwerpen van start.

Wie thuis is maar toch een vleugje vakantiegevoel wenst, kan dat vinden bij de zomerbar van de Zomer van Antwerpen. Er zijn strandstoelen en hangmatten om te luieren en er is een klim- en avonturenbos waar kinderen kunnen in verdwalen. Zalig nietsdoen of lekker spelen en dat met een drankje in de hand en streetfood op je bord. De Zomerbar is de bar van de circussen, verborgen in het groen van Park Groot Schijn in Deurne. Het is het speelterrein van de circusartiesten.

Zinloos vandalisme

De avond voor de opening werd ontsierd doordat een of meerdere schelmen de bigbelly vuilnisbak aan het jeugdlokaal in brand heeft/hebben gestoken. Een jaar geleden gebeurde dit ook al. Door een ingebouwd perssysteem wordt het vuilnis samengedrukt, waardoor de bak minder snel moet worden geledigd. Aan dit type van vuilnisbak hangt wel een stevig prijskaartje. Door deze daad van vandalisme is hij echter totaal vernield.

Praktisch: www.zva.be

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
21°
Partly Cloudy
05:5621:41 CEST
Feels like: 21°C
Wind: 8km/h W
Humidity: 59%
Pressure: 1021.67mbar
UV index: 6

(advertenties)