Select Page

Café Den Dorpel is failliet

Café Den Dorpel is failliet

Café Den Dorpel op de Herentalsebaan is gesloten. De eigenaar van deze hotspot in Deurne Zuid is failliet.

Het was met een summier bericht op facebook dat de uitbater gisteren de sluiting van café Den Dorpel meedeelde: “Lieve klanten van Den Dorpel. Met heel veel spijt in ons hart, hebben wij vandaag onze deuren permanent moeten sluiten. Wij hebben enorm genoten van jullie gezelschap & leuke babbeltjes! Bedankt voor al het vertrouwen! Team Den Dorpel.” Volgens een vaste klant die verder niet met zijn naam wil worden vermeld, was gisteren een deurwaarder in de kroeg langs geweest  en had die allerhande zaken meegenomen.”

Café Den Dorpel was in handen van Total Event uit Wijnegem, een bedrijf actief in de sector van restaurants en cafés. Het bedrijf is echter failliet en sleurt dit populaire café mee in zijn val. Het is nu wachten op een overnemer.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:2622:00 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h S
Humidity: 80%
Pressure: 1008.81mbar
UV index: 0

(advertenties)