Select Page

Covid-testcentrum op Luchthaven van Deurne

Covid-testcentrum op Luchthaven van Deurne

Op maandag 28 juni gaat op de luchthaven van Deune een covid-testcentrum open. In het testcentrum kan je terecht om een PCR-test te laten afnemen.

Eurofins en Spoedtestcorona bieden in samenwerking met de luchthaven iedereen de mogelijkheid om een PCR-test te laten afnemen. Het covid-testcentrum bevindt zich in het luchthavengebouw en zal vanaf maandag volledig operationeel zijn. Het is elke dag geopend van 8 uur tot 18 uur. Meer informatie kan je terugvinden op de website: https://www.luchthaven-antwerpen.com/testcentrum/

Niet alleen voor passagiers

“Niet alleen onze passagiers kunnen zich in het testcentrum laten testen. Iedereen die een test nodig heeft, kan hiervoor op de luchthaven terecht. Op die manier willen we ook de druk op de testcentra in de stad Antwerpen verlichten.” aldus CEO Eric Dumas. In eerste instantie zal je in het testcentrum enkel terecht kunnen voor een PCR-test. In een later stadium willen Eurofins en Spoedcorona ook antigeentesten afnemen.

Twee gratis testen vanaf 1 juli

Als je nog niet de kans hebt gehad om je te laten vaccineren, kan je in de zomermaanden, van 1 juli tot eind september, twee keer een gratis PCR-test aanvragen voor eender welke reden, bijvoorbeeld om naar een groot festival te gaan of om naar het buitenland te reizen. De gratis PCR-test kan je enkel aanvragen op de website www.mijngezondheid.be. Met de code die je via deze website krijgt, kan je nadien een afspraak maken in het testcentrum om de gratis test te laten afnemen.

 

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Cloudy
05:4221:53 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 18km/h SW
Humidity: 88%
Pressure: 1012.19mbar
UV index: 0

(advertenties)