Select Page

Ja, ja, jaaaaaa! Ik kom. Gij ook?

Ja, ja, jaaaaaa! Ik kom. Gij ook?

De niet mis te verstane kop van dit bericht komt niet uit de koker van ondergetekende. Het is de slogan van Boetiek Erotiek. En dat is dan weer een activiteit van de Kringwinkel Deurne.

Toegegeven, hier bij Gazet van Deurne dromen we soms al eens van een ‘Page Three girl’. Waardoor we het aantal lezers niet meer zouden kunnen bolwerken. Voor wie even niet mee is: De Page Three girl is de pagina drie van een aantal Britse boulevardbladen met daarop elke dag een toplessfoto die de hele pagina beslaat. Ik besef het, in deze dagen van ‘Me too’ geen stichtende gedachte. En daarbij, als digitale krant is er ook geen echte pagina drie. Laat staan dat we vrouwelijke medewerkers hebben die zich zouden lenen tot model.

Dank zij de Kringwinkel kunnen we toch eens een prikkelende foto publiceren. Want morgenavond, vrijdag 7 februari, organiseert de winkel Boetiek Erotiek. De hele winkelruimte wordt dan omgetoverd in een sensuele boetiek met een verleidelijk aanbod aan lingerie, avondkleding, pikante speeltjes en ondeugende boeken. Dit jaar gekruid met een burleske show door Sinners Dollhouse en een gratis boudoir shoot door Studio Flamingo. In elk geval laat de foto op de affiche er geen twijfel over bestaan: het wordt een zinnenprikkelende avond.

Kringwinkel Deurne, Boetiek Erotiek, Vrijdag 7/2 van 18.30u tot 21.30u. Vosstraat 305, Deurne.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
19°
Partly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 19°C
Wind: 10km/h WSW
Humidity: 66%
Pressure: 1014.9mbar
UV index: 3

(advertenties)