Select Page

Een ijzersterke carrière: Alain Christiaensen geëerd voor 35 jaar trouwe dienst

Een ijzersterke carrière: Alain Christiaensen geëerd voor 35 jaar trouwe dienst

Het leek een gewone werkdag te worden voor kapper Alain Christiaensen (56). Maar niets was minder waar: Christiaensen werd in de bloemetjes  – of zeg maar ijzerwerk – gezet voor zijn carrière van 35 jaar bij Hairroom Van Wauwe.

Alain Christiaensen, die zijn loopbaan als stagiair begon en uitgroeide tot een geliefde specialist in dameskapsels, ontving een bijzonder kunstwerk uit handen van Tjerk Sekeris, districtsburgemeester (N-VA) en Alain Hoeckx, voorzitter van de winkeliersvereniging Deurne Centrum.

Het eerbetoon, een kunstwerk gemaakt van ijzerwerk en bouten, beeldt een kapperstafereel uit en draagt een gegraveerd plaatje met de tekst “Alain Christiaensen 35 jaar kapper bij Hairroom Van Wauwe”. Dit symboliseert zijn lange en ijzersterke carrière bij dezelfde werkgever in Deurne.

Districtsburgemeester Tjerk Sekeris prees Christiaensens voor zijn langdurige betrokkenheid en passie: “Het is tegenwoordig zeldzaam dat iemand zo lang trouw blijft aan dezelfde werkgever. Alain is niet alleen een meester in zijn vak, maar vervult ook een cruciale sociale rol in Deurne.”

Alain Hoeckx, voorzitter van de winkeliersvereniging, voegde toe: “Alain is een zegen voor onze buurt. Een kapper is vaak ook een luisterend oor en dat is van onschatbare waarde voor veel mensen. Met meer dan 7.000 werkdagen op de teller verdient mijn naamgenoot alle lof en waardering!

Foto: (vlnr) Voorzitter winkeliersvereniging Alain Hoeckx, kapper Alain Christiaensen, districtsburgemeester Tjerk Sekeris, districtsschepen Elke Brydenbach

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
17°
Mostly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 17°C
Wind: 11km/h WNW
Humidity: 70%
Pressure: 1015.24mbar
UV index: 1

(advertenties)