Select Page

Verbindend buurtfeest met rommelmarkt

Verbindend buurtfeest met rommelmarkt

Op zaterdag 25 mei, van 10u tot 17u, wordt er in Deurne Centrum een verbindend buurtfeest met rommelmarkt georganiseerd onder de toepasselijke naam ‘Aan de Klap’. De Frans Messingstraat en De Waillystraat worden omgetoverd tot een bruisende ontmoetingsplek.

Alain Hoeckx, voorzitter van de winkeliersvereniging, benadrukt het belang van het evenement: “’Aan de Klap’ is meer dan een rommelmarkt, het is een kans om de gemeenschapszin in Deurne te versterken. Door samen te komen maken we de kloof tussen mensen kleiner. Het evenement biedt een breed scala aan activiteiten. Naast de traditionele rommelmarkt is er ook een makersmarkt waar lokale ambachtslieden hun waren tentoonstellen. Voor de jongere bezoekers zijn er springkastelen en ook aan de inwendige mens is gedacht met verschillende eetkraampjes.”

Buurtbewoonster Magalie Dujardin, medeorganisator, licht toe: Het gaat ons om het samenbrengen van mensen. We hebben bewust voor een locatie bij cultuurcentrum De Klap gekozen om letterlijk en figuurlijk met elkaar in gesprek te gaan. De naam van het evenement, ‘Aan de Klap’, nodigt uit om echt met je buren in gesprek te raken. Zowel Alain als ikzelf wonen hier ook… dat helpt natuurlijk.”

Voor wie nog een standplaats wil bemachtigen, zijn er nog enkele plekken beschikbaar.  Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website: https://www.deurnecentrum.be/aandeklap/

Foto: (vlnr) Magalie Dujardin en Alain Hoeckx

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:2622:00 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h S
Humidity: 80%
Pressure: 1008.81mbar
UV index: 0

(advertenties)