Select Page

Deurnenaar Natan Casie geselecteerd voor internationaal toernooi

Deurnenaar Natan Casie geselecteerd voor internationaal toernooi

Sportief Deurne zendt zijn zonen en dochters uit want weer is een Deurnenaar geselecteerd voor een internationaal sportevenement.

Natan Casie is geselecteerd voor het nationaal team U18 European Baseball Championship 2024. Als jongste van de bende heeft hij het gehaald uit 100 kandidaten en is hij bij de selectie van 20 spelers geraakt. Het toernooi heeft plaats in Regensburg, Duitsland en gaat door van 8 tot 14 juli. België zit in de groep met Nederland, Tsjechië,  Frankrijk, Zweden en Groot-Brittannië. Natan is van Deurne maar speelt bij de Koninklijke Base- en softballclub Squirrels uit Borgerhout. Die ploeg speelt aan de rand van het vliegveld, op een ‘balworp’ van de Spartans uit Deurne.

Zijn vader Peter Casie voegt er aan toe: “Wij zijn nu op zoek naar sponsors om zijn deelname te bekostigen, want het is geen voetbal, dus de deelname is zelf te betalen.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:2622:00 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 5km/h S
Humidity: 79%
Pressure: 1008.47mbar
UV index: 0

(advertenties)