Select Page

Fotografe brengt de horecasluiting in beeld

Fotografe brengt de horecasluiting in beeld

Kim Van der Vorst is een fotografe met een bedrijfje ‘Focus 4 Memories’ te Deurne. Eigenlijk is zij iemand die kan schilderen met licht.

In normale tijden heeft de jonge vrouw de handen meer dan vol met het fotograferen van huwelijksreportages, zwangerschappen, familiale reportages, huisdieren en bedrijven. Maar nu we in de coronacrisis zitten geeft Kim Van der Vorst gehoor aan de oproep van haar Boomse collega Jo de Groote om de impact van deze gezondheidscrisis in beeld te brengen. Van der Vorst: “Jo de Groote wil in Boom alle lokale horecazaken in de kijker zetten. Daarbij wil hij duidelijk maken hoeveel mensen er vandaag nog aan de slag kunnen blijven en hoeveel er technisch werkloos zijn geworden.“ Kim Van der Vorst wil dit eveneens doen in Deurne en de horecazaken die willen meedoen op de gevoelige plaat vastleggen: “Er wordt een buitenopname gemaakt, zodat de voorgevel van het etablissement zichtbaar is. De mensen die nog werkzaam zijn, bijvoorbeeld voor take away gerechten te bereiden, staan voor de gevel. Voor elke persoon die er normaal werkt en nu niet, zetten we een lege stoel.”

Kim van der Vorst besluit: “Ik wil de horeca een hart onder de riem steken. Ik wil al die zaken zichtbaar maken tijdens deze moeilijke periode. Ze verdienen onze steun.” De fotosessie is voor de deelnemende zaak gratis en ze krijgt bovendien een beeld digitaal aangeleverd. Geïnteresseerde handelszaken kunnen Kim tot en met 8 november contacteren. Aanmelden gebeurt via kim@focus4memories.be  of via de Facebookpagina Focus 4 Memories.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Sunny
05:4021:38 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 5km/h E
Humidity: 75%
Pressure: 1016.26mbar
UV index: 0

(advertenties)