Select Page

Buurderij Gitschotelhof doet mee aan de Warmste Week

Buurderij Gitschotelhof doet mee aan de Warmste Week

Buurderij Gitschotelhof doet mee aan de Warmste Week en werkt hiervoor samen met Leef vzw.

Marleen Desloovere is buur op Buurderij Gitschotelhof en werkt als ergotherapeute in centrum Leef vzw. Zij is dan ook uitstekend geplaatst om Leef voor te stellen. Desloovere: “Leef staat in voor twee dagcentra en een tehuis voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Deze voorzieningen bieden momenteel opvang en begeleiding aan een 100-tal mensen die niet op de arbeidsmarkt terecht kunnen. De voornaamste doelstellingen zijn: 1/ een sfeer scheppen waarbij alle bewoners en deelnemers zich goed voelen, 2/ het ontwikkelen van de aanwezige mogelijkheden en het onderhouden van de reeds verworven vaardigheden en 3/ het onderhouden en uitwisselen van contacten met het sociaal netwerk.”

Heel concreet biedt de buurderij op de volgende bijeenkomsten van 12 en 19 december van 16.30 tot 18 u., potten kweeperengelei aan, gemaakt door de bewoners zelf, en dit zolang de voorraad strekt. De kweeperengelei wordt aangeboden in kleine potten (3,5 euro) en grote potten (4 euro). De verkoop gebeurt ter plekke.

www.boerenenburen.be > buurderij gitschotelhof

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:3521:43 CEST
Feels like: 13°C
Wind: 13km/h SW
Humidity: 81%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 1

(advertenties)