Select Page

De paashaas huppelt rond in Deurne

De paashaas huppelt rond in Deurne

Winkeliersvereniging Deurne Centrum nodigt gezinnen uit om deel te nemen aan een unieke paasviering. Met vier speciaal ingerichte paascheckpoints verspreid in het hart van Deurne, vieren de handelaars de start van de lente. Bij elk checkpoint kunnen kinderen paasornamenten ontdekken en deelnemen aan een fotowedstrijd. Daarmee maken ze kans op een heerlijk paaschocoladepakket.

Deelnemers worden aangemoedigd om creatieve foto’s te maken bij elk van de vier checkpoints, gelegen bij bekende lokale zaken zoals Leonidas Deurne, Argenta Deurne Centrum, Panos Deurne-Centrum, en Rijwielen Smets. De inzendingen kunnen worden geüpload via de speciaal daarvoor ingerichte pagina op de website van de winkeliersvereniging: www.deurnecentrum.be/pasen , waarbij de meest originele foto’s beloond worden met paaschocoladepakketten.

Kers op de taart is het bezoek van de paashaas aan Deurne Centrum op zaterdag 30 maart. Ook dit jaar komt hij weer langs met zijn paasmobiel, en daar zit veel lekkers in. Kinderen en ouders krijgen de kans om tussen 14u en 17u persoonlijk met de paashaas op de foto te gaan.

Voorzitter van de winkeliersvereniging, Alain Hoeckx, benadrukt het belang: “We willen families samenbrengen en de paasperiode een extra dimensie geven in Deurne Centrum. Het is een uitgelezen kans voor kinderen om op ontdekking te gaan en tegelijk onze lokale handelaars te steunen.”

Praktisch:

 

foto:  Het bestuur van de winkeliersvereniging (v.l.n.r.) Alain Hoeckx, Benny Van Loon en Tessa Mariën  (Foto: Marc Verhaegen)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Cloudy
06:2920:52 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 14km/h W
Humidity: 84%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 0

(advertenties)