Select Page

De Grote Geefdag van Kringwinkel

De Grote Geefdag van Kringwinkel

We hebben allemaal spullen die we niet (meer) gebruiken. Omdat goede spullen een zinvol tweede leven verdienen, nodigt Kringwinkel iedereen uit om op 23 maart  afscheid te nemen van één ding. Dat kan je op De Grote Geefdag geven aan een geefpunt van een Kringwinkel in je buurt.

De waterkoker die meekwam met je lief, dat vergeten cadeau in de kast, het schommelpaard van de kinderen… die al het huis uit zijn. Eén ding kan iedereen wel missen  en die items maken samen een groot verschil. Kringwinkel organiseert De Grote Geefdag om nieuwe gevers, spullen en kopers te stimuleren. Zo wordt niet alleen het milieu geholpen maar ook de sociale economie. Kringwinkel biedt kansen aan spullen én mensen.

 Op de website www.grotegeefdag.be volg je hoe dat ene item, vele items worden en het verschil maken. Daar vind je terug hoeveel spullen er geschonken werden tijdens de Grote Geefdag. Je komt  er ook te weten hoeveel spullen door de medewerkers gesorteerd werden – en daarmee van de afvalberg gespaard bleven op De Grote Geefdag.

Kringwinkel Deurne, Vosstraat 305 te Deurne. Open van 10 – 18 u.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
15°
Rain Shower
05:2622:01 CEST
Feels like: 15°C
Wind: 6km/h ESE
Humidity: 91%
Pressure: 1013.55mbar
UV index: 0

(advertenties)