Select Page

Optiek Frits Van den Bosch behoudt zijn winkel in Deurne

Optiek Frits Van den Bosch behoudt zijn winkel in Deurne

Eind januari stond in Gazet van Antwerpen geschreven dat Optiek Frits Van Den Bosch zou verhuizen naar Wommelgem. De opticien zet nu de puntjes op de i.

Volgens het artikel had Van den Bosch de voormalige hoofdzetel van de Vlaamse Ingenieurskamer overgenomen van de gemeente Wommelgem. Daar zou hij zijn zaak verder kunnen uitbouwen. Wat hij met zijn winkel in Deurne zou doen, wist de brillen- en lenzenmaker nog niet. “Mogelijk behouden we een filiaal. Daar zijn we nog niet uit. Dat beslis ik trouwens niet alleen. Mijn echtgenote en onze zoon runnen deze zaak samen met mij.” liet hij de reporter van dienst optekenen. Ondertussen is er flink wat water door de Schijn gestroomd en heeft de familie Van den Bosch diep kunnen nadenken. In het voorjaar van 2024 opent de optiekzaak inderdaad een tweede locatie in Wommelgem. De volgende 4 jaar blijft alles bij het oude. Wat er dan zal gebeuren vertelt Frits Van den Bosch zelf.

“Een groot deel van onze klanten komt vanuit Deurne. Dankzij onze locatie en onze expertise zijn we voor hen een ideale partner voor het aanschaffen van brillen en contactlenzen. Een ander ruim deel van onze klanten komt van buiten Deurne. Ook zij zijn tevreden klanten. Voor deze mensen zijn we op zoek gegaan naar een voor hen meer bereikbare locatie. Die hebben we uiteindelijk gevonden in Wommelgem. De afdeling in Deurne blijft gewoon bestaan. Zo heeft de klant, wonend in Deurne of erbuiten, de keuzevrijheid om zijn favoriete locatie te bezoeken.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:4121:36 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h W
Humidity: 96%
Pressure: 1006.1mbar
UV index: 0

(advertenties)