Select Page

Engelse politieagenten aan kasteel Sterckshof

Engelse politieagenten aan kasteel Sterckshof

Deurne is blijkbaar een geschikte locatie om te filmen. Met de regelmaat van een klok strijkt een of ander filmploeg neer in het district.

Vandaag was kasteel Sterckshof het decor voor een politie misdraaddrama ‘Patience’ van productiehuis ‘Happy Duck Films’. Patience is een zesdelig reeks die zich afspeelt in de stad York (G.B.) en het verhaal vertelt van Patience Evans, een jonge medewerkster bij de politie. Patience is altijd al een beetje anders geweest en ze bekijkt de wereld op een unieke manier omdat ze een speciale gave heeft – ze is autistisch. Door deze unieke kijk op de wereld kan ze de politie helpen bij het oplossen van onverklaarbare misdaden die zich op buitengewone plaatsen afspelen. Dat was vandaag dus het Sterckshof.

Happy Duck Films is een Belgisch film- en televisieproductiebedrijf dat talenten uit België en het Verenigd Koninkrijk samenbrengt om verhalen te vertellen die internationaal weerklank vinden.

Foto: Twee figuranten die de rol van Engelse politieagenten spelen, nemen even een pauze

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
12°
Partly Cloudy
06:3920:43 CEST
Feels like: 10°C
Wind: 19km/h WNW
Humidity: 49%
Pressure: 1021mbar
UV index: 1

(advertenties)