Select Page

Nachtwinkel bedient klanten in het donker

Nachtwinkel bedient klanten in het donker

Een winkelier die zijn klanten in het donker bedient, sluikstorters, druggebruikers en verkeersovertreders. Dat was de buit van een politiecontrole.

In de regio Oost konden de plaatselijke wijkteams gisteren bij een actie vier sluikstorters op heterdaad betrappen. Zij krijgen allen een GAS-boete. De bestuurder van een auto en de passagier hadden drugs op zak. Er was ook een vermoeden dat de bestuurder onder invloed van drugs achter het stuur was gekropen. Een drugstest bevestigde het vermoeden en het rijbewijs is meteen voor 15 dagen ingetrokken. Na 22 uur bleef een nachtwinkel klanten bedienen. In het donker want het licht was wel al gedoofd, wellicht om de politie te misleiden. Dat mocht dus niet baten. Gezien de uitbater zo de geldende coronamaatregelen schond, is hij geverbaliseerd. Er volgde ook een bestuurlijke sluiting gedurende 24 uur. Verder zijn nog een aantal verkeersovertredingen vastgesteld.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
15°
Rain Shower
05:2622:01 CEST
Feels like: 15°C
Wind: 6km/h ESE
Humidity: 91%
Pressure: 1013.55mbar
UV index: 0

(advertenties)