Select Page

Wagen achtergelaten aan het Bosuilstadion.

Wagen achtergelaten aan het Bosuilstadion.

Er staat weer een achtergelaten wagen in Deurne Noord. Deze keer in de buurt van het Bosuil stadion.

Toen François Verstraelen zijn dagelijkse wandeling maakte, zag hij in de Vic Meesstraat aan het Antwerp stadion een achtergelaten voertuig, een Opel Combo, zonder nummerplaten staan. Hij vroeg zichzelf af of het om een achtergelaten dan wel om een gestolen of een tijdelijk geparkeerde wagen ging? Hij had geen flauw idee, dus verwittigde hij De Blauwe Lijn van de lokale politie Antwerpen. En kreeg als antwoord dat een patrouille ter plaatse nazicht zou doen. Nu hoopt Verstraelen dat de auto niet hetzelfde lot zal ondergaan als de wagen die vorige maand werd achtergelaten aan de passerelle aan Schijnpoort. Want niettegenstaande hij ook dat voertuig aan De Blauwe Lijn had gesignaleerd, duurde het enkele weken voor er actie werd ondernomen. Ondertussen werd die auto zwaar gevandaliseerd.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 11km/h N
Humidity: 92%
Pressure: 1012.87mbar
UV index: 0

(advertenties)