Select Page

Singles avond bij Bar Kotee

Singles avond bij Bar Kotee

Op woensdag 14 februari vieren verliefden het feest van Sint Valentijn. Ze verrassen elkaar met geschenkjes of ontbijt op bed. Maar als je niemand hebt die op deze dag lieve woordjes in jouw oren zou fluisteren, hoef je niet zitten treuren. Je krijgt een uitgelezen kans om alsnog iemand te vinden.

Vrijdagavond vóór Valentijn transformeert Bar Kotee in een romantisch trefpunt voor singles. Op 9 februari om 19u opent de koffiebar haar deuren voor een uniek evenement, speciaal gericht op singles die op zoek zijn naar gezelligheid en misschien wel de liefde van hun leven.

Bij binnenkomst ontvangt iedere deelnemer een welkomstdrankje, waarmee de toon wordt gezet voor een avond vol ontmoetingen en nieuwe connecties. Maar er is meer aan de hand in Bar Kotee dan alleen maar gezellig samenzijn. Uitbaters Alain Hoeckx en Christina Gevers hebben een bijzondere draai gegeven aan deze avond.

Koffie zegt meer dan je denkt

“Je koffiekeuze onthult meer over je dan je zou denken,” zegt Alain Hoeckx. “In de vier maanden sinds onze opening hebben we veel geleerd over de voorkeuren van onze klanten en wat deze keuzes kunnen betekenen.” Deelnemers worden gevraagd hun favoriete koffie op te geven bij inschrijving – een detail dat als gespreksstarter kan dienen.

Christina Gevers, zelf single, voegt toe: “Een voorkeur voor een karamel latte duidt bijvoorbeeld op een avontuurlijke geest, terwijl een haver latte liefhebbers vaak rustzoekers zijn. We willen met deze informatie mensen op een unieke manier met elkaar verbinden.”

Het evenement belooft een ontspannen avond waar singles kunnen mixen en matchen in een sfeervolle omgeving. Vooraf inschrijven is vereist om een intieme en comfortabele sfeer te waarborgen.

Details van het Evenement:

  • Singles Night
  • Datum: Vrijdag 9 februari 2024
  • Tijd: 19:00 uur
  • Locatie: Bar Kotee, Gallifortlei 35, 2100 Deurne-Centrum
  • Registratie: https://bar-kotee.be/valentijn/

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:5521:42 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 18km/h WNW
Humidity: 86%
Pressure: 1018.29mbar
UV index: 1

(advertenties)