Select Page

Klanten steunen ondernemers, ondernemers steunen klanten

Klanten steunen ondernemers, ondernemers steunen klanten

Begin september lanceerde de Lokale Economieraad Deurne (LER) de website KopenInDeurne.be om producten en ondernemers uit Deurne in de verf te zetten.

Voorzitter van de LER, Amand Huylebroeck, vat het nog eens samen: “KopenInDeurne.be is een website die plaatselijke bedrijven ondersteunt. Deze website organiseert nu de verkiezing van de beste bedrijven. Met de wedstrijd ‘Ondernemer van Deurne’ wil de LER de lokale ondernemer in de bloemen zetten. Klanten kiezen hun favoriete zaak en maken kans op meer dan 3.500 EUR aan waardebonnen waarmee ze de winnende ondernemer steunen. Ruim duizend inwoners brachten hun stem al uit. Stemmen kan tot 15 november.”

Klanten kunnen op www.KopeninDeurne.be stemmen op hun favoriete zaak in één van 5 vooropgestelde categorieën: de vriendelijkste winkel, de beste vakman of vakvrouw, de meest professionele dienstverlener, de gezelligste horecazaak of het leukste team werknemers van Deurne. Huylebroeck: “Met een extra verhoging van de prijzenpot voor de deelnemende klanten willen de ondernemers alle lokale inwoners ondersteunen. Dit met meer waardebonnen aan een hogere waarde. Zo is de cirkel rond. In Deurne binden ze samen de strijd aan tegen de gevolgen van de coronacrisis.” De prijsuitreiking Ondernemer van Deurne heeft plaats op 18 november

 Foto: Leden van de LERD (vlnr): Benny Van Loon, Didi Yordanova, Bruno Van De Poel en Amand Huylebroeck.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:4121:36 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h W
Humidity: 96%
Pressure: 1006.1mbar
UV index: 0

(advertenties)