Select Page

Deurne Noord krijgt er een gezellige ontmoetingsplek bij

Deurne Noord krijgt er een gezellige ontmoetingsplek bij

In Deurne Noord is er een ‘place to be’ bijgekomen. Op de Gallifortlei opende een nieuwe koffiebar de deuren.

Alain Hoeckx, tot vorig jaar werkzaam in de marketing, maakt een hele omzwaai en wordt vanaf nu een barista in zijn gloednieuwe koffiebar Bar Kotee. Hij zal zich volop toeleggen op het bereiden van koffie. Al wordt hij tijdens het weekeinde bijgestaan door de ravissante zussen Christina en Rebecca Gevers. Hoeckx vertelt over zijn ‘carrièreswitch’: “We zagen de kans om diversiteit te brengen in het bestaande café-aanbod van Deurne. Er was al Bar Stark in het Rivierenhof, maar de winkelstraat miste een koffiehoekje. Ons nieuwe pand, voorheen een snoepwinkel, heeft een frisse make-over gekregen met een retro look en moderne accenten. Binnenkort willen we het nog gezelliger maken met een terras en een tuintje. Het diverse koffieaanbod varieert van klassiekers als cappuccino en espresso tot meer exotische opties als chai en matcha latte. Liefhebbers van zoet kunnen genieten van gebak van Sweet Cloud Pastry. De ruimte staat tevens open voor diverse evenementen en bijeenkomsten.”

Een gezellige ontmoetingsplek

Mede-oprichter en tevens schoonzus van Alain, Christina Gevers, voegt er nog aan toe: “Bar Kotee is niet zomaar een plek om koffie te drinken, het is echt een ontmoetingsplaats voor de buurt. De naam ‘Kotee’ is tweeledig: enerzijds is het een knipoog naar het Antwerps, waar ‘Kotee’ staat voor ‘mijn buurt’. Anderzijds combineert het ‘KO’ van Koffie met ‘TEE’ van Thee, wat de essentie van onze warme drankenaanbod prachtig samenvat. We willen een plek zijn waar mensen zich thuis voelen en kunnen genieten van zowel een koffie als een thee in een gezellige, buurtvriendelijke sfeer.”

Praktisch:

Bar Kotee is momenteel dagelijks geopend:doordeweeks van 8 tot 16 uur en tijdens weekeinddagen van 10 tot 16 uur, op Gallifortlei 35, Deurne. info@bar-kotee.be en www.bar-kotee.be

Foto boven: (vlnr) Christina Gevers, Rebecca Gevers, Alain Hoeckx

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:5521:42 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 18km/h NW
Humidity: 81%
Pressure: 1018.96mbar
UV index: 0

(advertenties)