Select Page

Luchthaven van Deurne heeft weer een restaurant

Luchthaven van Deurne heeft weer een restaurant

Lunchen met zicht op de landingsbaan, of je familie en vrienden uitzwaaien vanop het panoramische terras. Het kan weer. Want vandaag opent op de luchthaven ‘Bar & Restaurant Belair Antwerp’ haar deuren.

Het nieuwe luchthavenrestaurant Belair Antwerp wordt gerund door Rein Van Hove en Dirk Blockmans. Het koppel heeft met Brasserie 2140 al een horecazaak in Borgerhout. “Belair Antwerp moet een plek worden waar iedereen zich thuis voelt, maar toch ook een beetje denkt dat hij op vakantie is. Voor sommigen zal het een plek zijn om te dromen van hun volgende reis, voor anderen zal het nagenieten zijn van een citytrip of wordt het een eerste kennismaking met België”, zegt Rein Van Hove: “Natuurlijk zijn we er niet enkel voor de passagiers. Iedereen is hier welkom. We hopen dat veel mensen uit de regio hun weg zullen vinden naar onze zaak.”

Wie bij Belair Antwerp wil eten, kan kiezen uit een ruim assortiment. “Bij ons kan je ontbijten, lunchen en dineren. We zullen elke dag open zijn van 8 tot 22 uur”, vervolgt Van Hove. (Nvdr. de keuken sluit om 21 uur.) Het restaurant heeft ook een panoramisch terras. “Vanop het terras heb je een prachtig zicht op het volledige luchthaventerrein. Het is de ideale locatie om je familie of vrienden uit te zwaaien of op te wachten”, voegt Rein Van Hove er nog aan toe.

Ook luchthavencommandant Wim Verbist is tevreden. “Het luchthavenrestaurant is een belangrijke troef voor de luchthaven.” lacht hij.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
19°
Partly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 19°C
Wind: 10km/h WSW
Humidity: 66%
Pressure: 1014.9mbar
UV index: 3

(advertenties)