Select Page

WebKrunch opent kantoor in Deurne

WebKrunch opent kantoor in Deurne

Op de Gallifortlei knipte districtsburgemeester Tjerk Sekeris (N-VA) vrijdagavond het lintje aan de toegangsdeur van WebKrunch. En daarmee ging het Online Marketingbureau officieel van start.

WebKrunch biedt een totaalpakket aan, van webdesign en webshops tot online adverteren, social media marketing en opleidingen. Het bedrijfje was in Lier gevestigd maar zocht een nieuwe standplaats. De keuze voor Deurne kwam niet zomaar uit de lucht gevallen. Bedrijfsleider Jan Van Hove legt uit waarom: “WebKrunch telt 25 bedrijven uit Deurne onder haar klantenbestand. Tijd om die hechte band te bestendigen, met een lokaal kantoor in de Gallifortlei, waar vroeger dampwinkel Vaporland en daarvoor dagbladhandel Gallifort was.”

WebKrunch heeft ambitieuze plannen en wil van Deurne opnieuw een commercieel hart maken. Hiervoor engageert het bedrijf zich als lid van de Lokale Economie Raad van Deurne. Het marketingbureau wil eveneens de Gallifortlei opnieuw doen leven, met sfeervolle kerstverlichting, een feestmarkt, een lokale winkelvereniging… Medewerker Alain Hoeckx vult het verhaal verder aan met een primeur: “We komen niet met lege handen naar Deurne. Binnenkort lanceren we een platform dat de digitale poort voor Deurne moet worden. Zo kan de Deurnenaar snel vinden waar hij naar zoekt en versterken we het ‘lokaal winkelen verhaal’ voor de handelaars in Deurne. Later meer over dit ambitieuze project voor Deurne.”

Districtsburgemeester Tjerk Sekeris is mee met dit verhaal. Sekeris: “De Gallifortlei is volop bezig een omslag te maken. Er zijn recent enkele nieuwe zaken begonnen: een zuivelwinkel, een bakker-patisserie, een kruidenier,… Deze straat wordt een nieuwe winkelstraat. Wij willen met het district daarop inzetten. En het winkelgebeuren op de Gallifortlei via de Turnhoutsebaan verbinden met de Frank Craeybeckxlaan.” Volgens Sekeris moet dat in nauw overleg met de handelaars gebeuren en zal dat dus eerder op het einde van deze legislatuur kunnen worden uitgewerkt.

 www.webkrunch.be 

Foto boven: (vlnr): Alain Hoeckx, stadsschepen Peter Wouters, districtsburgemeester Tjerk Sekeris, Jan Van Hove

Foto onder: het nieuwe kantoor

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:5521:42 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 18km/h WNW
Humidity: 86%
Pressure: 1018.29mbar
UV index: 1

(advertenties)