Select Page

Nieuw optreden van Hei Pasoep

Nieuw optreden van Hei Pasoep

Al bijna 50 jaar zingt zanggroep Hei Pasoep tegen onrecht en laat ze haar publiek kennis maken met de schoonheid van andere culturen. Culturen die zich verspreiden over de hele wereld.

Vrijdag 2 en zaterdag 3 juni presenteert de zanggroep de nieuwe productie ‘Droom de stad’. Daarin tonen de zangers en muzikanten van Hei Pasoep hoe mensen wegtrekken en aankomen, op zoek naar geluk, met heel wat toekomstdromen op zak. Want mensen komen en mensen gaan. Migratie is iets van alle tijden. Belangrijk in het concept van de zanggroep is dat er niet enkel aandacht is voor de migratie naar Antwerpen, maar ook omgekeerd.

Ook deze keer mag je liederen verwachten van artiesten als Thé Lau, Wannes van de Velde, Berthold Brecht en Willem Vermandere. En ook het internationale repertoire o.a. van Occitane Nadine Cesari, Nicomedes Santa Cruz, Leon Cieco … zal niet ontbreken.

Praktisch

Hei Pasoep, ‘Droom de Stad’ vrijdag 2 en zaterdag 3 juni om 20.00 u en op zondag 4 juni om 14u30 u in het CC De Klap in de Frans Messingstraat 36, Deurne. Tickets kosten 15 euro en zijn beschikbaar aan kansentarief. Info en reservaties via www.deklap.be , telefonisch – 03 360 85 50, per mail naar deklap@antwerpen.be

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:3521:43 CEST
Feels like: 13°C
Wind: 13km/h SW
Humidity: 81%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 1

(advertenties)