Select Page

Kerstconcert in de Sint Fredeganduskerk

Kerstconcert in de Sint Fredeganduskerk

Op zondag 15 december heeft om 15 u het jaarlijkse kerstconcert in de Sint Fredeganduskerk plaats. Het concert wordt dit jaar uitgevoerd door het Gospelkoor ‘White Coffee’ uit Ekeren, onder leiding van Ellen Van Damme en met aan de piano Caressa Jacobs.

Het koor werd opgericht in 2004 en brengt voornamelijk gospels, traditionals en spirituals. Vandaar ook de naam ‘White Coffee’ als verwijzing naar hun wit uiterlijk en de zwarte ziel van de gospel.  Tijdens het kerstconcert brengen zij een aangepast kerstprogramma: zowel rustige, intense nummers die je kippenvel bezorgen als swingende, opzwepende songs die steeds worden gebracht met evenveel enthousiasme.

Prijzen: 10 euro (VVK) of 12 euro (kassa). Kerk: Lakborslei 31 te Deurne. Kaarten te bestellen bij Oversteyns: 03/324.35.96 of Roosen: 03/324.04.09. De opbrengst van het concert komt ten goede aan de restauratie van kunstwerken uit de Sint Fredeganduskerk.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
12°
Rain Shower
06:4720:37 CEST
Feels like: 11°C
Wind: 10km/h WNW
Humidity: 62%
Pressure: 1019.3mbar
UV index: 0

(advertenties)