Select Page

Brokstuk van het districtshuis viel neer

Brokstuk van het districtshuis viel neer

Aan de westelijke ingang van de zijvleugel van het districtshuis kwakte een deel van de zijkant van de betonnen luifel tegen de grond. Betonrot? Een accident? Een vraag voor districtsburgemeester Tjerk Sekeris (N-VA).

“Betonrot is het zeker niet,” antwoordt Sekeris, “Dat hebben we uiteraard onmiddellijk diepgaand bekeken.” (nvdr. Betonrot ontstaat doordat de in het beton aanwezige ijzeren wapening is gaan roesten en daardoor het beton doet barsten.) De districtsburgemeester vermoedt dat een vrachtwagen de parking van het districtshuis is opgereden en de luifel heeft geraakt. Sekeris: “We hebben de zaak doorgegeven aan de politie. Zij voeren nu een onderzoek waarbij ze proberen te achterhalen wat er is gebeurd en wie er eventueel verantwoordelijk voor is.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Rain Shower
05:3521:43 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 11km/h SW
Humidity: 85%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 0

(advertenties)