Select Page

Bedrijfsleider van de Carrefour Express is overvallen

Bedrijfsleider van de Carrefour Express is overvallen

Gisterochtend is de bedrijfsleider E. H. van de Carrefour Express op de Florent Pauwelslei overvallen. Hij werd hierbij gestoken met een mes.

Een familielid van E. H., die omwille van veiligheidsoverwegingen anoniem wil blijven, doet het verhaal: “Om 6 u s’ ochtends kwam E. H. bij de winkel aan. Toen hij de deur aan de zijkant wilde openmaken, kwamen twee kerels aangelopen. Een ervan dreigde met een mes en siste: “Deur open.” E. H. weigerde waarop ze agressief werden en uiteindelijk hem met een mes in de buik staken. Dan zijn ze gaan lopen.” De bedrijfsleider is dan op eigen krachten naar de spoedafdeling van AZ Monica aan de overkant van de straat gegaan. Hij moest onder de scan om na te gaan of geen vitale organen werden geraakt. Dat was gelukkig niet. De aangeslagen man zit nu werkonbekwaam thuis.

De politie kwam ter plaatse maar en heeft onder meer de beelden van de camera van de supermarkt bekeken. Daarop waren de beide kerels te zien maar omdat ze te ver van de camera stonden, is het niet duidelijk wie het zijn. Wel toonden de beelden aan dat een van beide overvallers al om 5.15 u daar rondhing. Omdat het nog donker was en de man donkere kledij droeg en een zwart mondmasker, leiden ook deze beelden niet tot een herkenning. Het familielid roept iedereen die gisterochtend iets zou hebben gezien, dit ook aan de politie te melden. Of misschien kunnen mensen die in de buurt wonen en een camera hebben, ook eens kijken of ze beelden hebben van deze brutale overvallers.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
23°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 23°C
Wind: 13km/h WNW
Humidity: 56%
Pressure: 1021mbar
UV index: 5

(advertenties)