Select Page

Een paasei van 8 euro

Een paasei van 8 euro

Pasen gaat niet onopgemerkt voorbij op de buurderij. Want de paasklokken zorgen voor een leuk cadeautje.

De buurderij is een onlineplatform tussen boeren en gebruikers. Op de buurderij koop je groenten, fruit, zuivel, vlees, vis, huisbereide producten, enz… rechtstreeks van de boer of de producent. Van het veld op jouw bord. Verser kan niet. En er zijn enkele heel goede redenen om het zelf ook eens uit te testen.

  1. Je koopt aan bij de familiale boer en ambachtelijke producent. Geen kapot gespoten groenten uit Spanje of industriële rotzooi met heel veel E-nummers uit de fabriek. Gezond eten op je bord.
  2. Jouw voeding komt van dichtbij. Van enkele kilometers verderop. En dat is erg belangrijk voor het klimaat.
  3. Je gaat voor de Korte Keten. Het geld dat jij uitgeeft aan voeding, gaat naar de producent ervan, niet naar al de tussenstappen die leven van het zweet van de boer.

Heb je nog een duwtje in de rug nodig om de laatste stap te zetten? Welaan dan: wie voor de eerste keer bestelt bij de buurderij, krijgt een vermindering van 8 (acht) euro bij een minimale afname van 30 euro. Gebruik bij de bestelling code PAASBEST8. De actie loopt de hele maand april.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
17°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 17°C
Wind: 10km/h NNE
Humidity: 94%
Pressure: 1012.53mbar
UV index: 0

(advertenties)