Select Page

Verse gerechten voor mensen die van gezond voedsel houden

Verse gerechten voor mensen die van gezond voedsel houden

Vanaf nu zijn ook de gerechten van ambachtelijk voedingsbereider Kwizin in Deurne te verkrijgen. Sofie Van Den Heuvel heeft Kwizin opgestart in 2018. Zij wil topproducten afleveren die bovendien vers gemaakt zijn. We hadden een kort gesprekje tussen de potten en pannen.

GvD: “Wat maak jij?”

Sofie Van Den Heuvel: “Ik bied een gevarieerd aanbod van voorgerechten tot en met dessertbereidingen. Ons quichedeeg, fonds, dressings en sauzen worden huisbereid en bevatten dus geen verborgen vetten, suikers of additieven. Bij al onze bereidingen maken we enkel gebruik van de allerbeste producten.”

GvD: “Wat maak Kwizin anders dan andere traiteurs?”

Sofie Van Den Heuvel: “Met Kwizin pas ik het zero waste principe toe en versnijd ik in eigen keuken het vlees, rasp de kazen en gebruik kruiden uit eigen tuin. Kwizin werkt uitsluitend op bestelling en maken dus steeds voldoende maar nooit meer dan nodig. Kwizin staat garant voor eerlijke en geweldige smaakervaringen.”

GvD: “Naar wie richt jij je?”

Sofie Van Den Heuvel: “Uiteraard naar iedereen die smaakvolle maar eerlijk bereide kant en klare gerechten wil eten. Ik denk dat eveneens aan mensen die even wat minder tijd hebben of die geen fut hebben om zich aan het koken te zetten, maar die wel lekker en gezond willen eten.”

GvD: “En waar moeten de mensen in Deurne zijn?”

Sofie Van Den Heuvel: “Vanaf nu zijn mijn producten verkrijgbaar op buurderij Districtshuis. Je kan online bestellen tot maandagnacht en de bestelling afhalen op woensdagavond in de eetzaal van het districtshuis.”

https://boerenenburen.be/nl-BE/assemblies/8128

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:5521:42 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 18km/h WNW
Humidity: 86%
Pressure: 1018.29mbar
UV index: 1

(advertenties)