Select Page

Late Night Shopping

Late Night Shopping

Kledingwinkel Blanca Downtown nodigt je uit voor een speciale avond vol plezier en mode tijdens de Late Night Shopping op donderdag 6 april.

Vanaf 18.30 uur zijn alle vrouwen van harte welkom om samen met vriendinnen, moeders, dochters, oma’s, zussen en collega’s de nieuwste collecties te komen ontdekken. Met muziek, hapjes en drankjes zorgt Blanca Downtown voor een gezellige sfeer tijdens het winkelen. Een cava- en gin-tonicbar zal uiteraard niet ontbreken tijdens de Late Night Shopping.

Deze editie van Late Night Shopping biedt naast een gezellige avond ook aantrekkelijke kortingen en prijzen. Bij een minimale aankoop van €50 ontvangen klanten 10% korting. Bovendien maken deelnemers kans op het winnen van drie aankoopbonnen ter waarde van €20, €50 en €100. De winnaars worden de volgende dag door een onschuldige hand bekendgemaakt.

Praktisch:

Blanca Downtown, Frank Craeybeckxlaan 2, Deurne. Donderdag 6 april vanaf 18u30

 

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:3521:43 CEST
Feels like: 13°C
Wind: 13km/h SW
Humidity: 81%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 1

(advertenties)