Select Page

Zelfstandige ondernemers palmen kasteel Rivierenhof in

Zelfstandige ondernemers palmen kasteel Rivierenhof in

Vrijdagavond had in kasteel Rivierenhof het galabal van de ondernemers van Deurne plaats. Enkele mensen werden diezelfde avond in de bloempjes gezet.

De avond startte met aperitief gevolgd door een walking dinner. Daarna werden prijzen uitgereikt  aan vier zelfstandige ondernemers. De voorbije weken had winkelend Deurne de ondernemer van hun voorkeur kunnen nomineren. Dit gebeurde in vier categorieën: meest duurzame onderneming, beste starter, beste vrouwelijke onderneemster en lifetime achievement award. De top drie van iedere categorie werd aangekondigd tijdens het evenement. Na een korte ‘pitch’ van de genomineerden nam een jury de uiteindelijke beslissing.

In de categorie ‘Meest duurzame onderneming’ kaapte RicoLab, de onderscheiding weg. Ruth Vanreusel en Vera Verhaert namen samen de prijs in ontvangst.

Tessa Mariën van Leonidas Deurne werd bekroond tot ‘Beste vrouwelijke onderneming’ van Deurne.

In de categorie ‘Beste starter (tussen 2020-2022)’ wist Barbele Walraet van Foodmaker Deurne de jury te overtuigen.

Tot slot was er nog de categorie ‘Carrièreprijs voor bedrijven’ die minstens 40 jaar actief zijn. Woody en Billie de Beuckelaer en moeder Carine Van Beeden van IJssalon Pinguïn mochten deze prijs in ontvangst nemen.

Benny Van Loon, voorzitter van de Lokale Economieraad Deurne, had voor de ondernemers losgingen op de dansvloer, nog een nieuwtje: “Dit jaar bestaat het Rivierenhof 100 jaar en dat vieren we samen met de provincie Antwerpen en het district Deurne. We doen in september een gooi naar het wereldrecord van de langste ontbijttafel. Laten we ons netwerk aanspreken om samen dat record te breken, want dees is wel Deurne.”

(Foto: Stefan Lambrechts)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Cloudy
05:4221:53 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 18km/h SW
Humidity: 88%
Pressure: 1012.19mbar
UV index: 0

(advertenties)