Select Page

Deurnenaar speelt mee in de film Mr. K

Deurnenaar speelt mee in de film Mr. K

In de omgeving van het Mas hebben deze dagen de opname van de film Mr. K plaats. Op de set kwamen we de bekendste figurant van Deurne tegen.

Mr. K, een rondreizende goochelaar, komt in een Kafkaiaanse nachtmerrie terecht wanneer hij de uitgang van het hotel waar hij overnachtte niet kan vinden. Zijn pogingen om te ontsnappen trekken hem er echter steeds dieper in, en hij raakt verder verstrikt met het hotel en zijn mysterieuze bewoners. Tot zover het verhaal van de film die wordt gemaakt door The Film Kitchen (Amsterdam) en A Private View, een productiehuis uit Gent. Het verhaal is van Tallulah Schwab, die ook de regie doet. Crispin Glover, een oud-bekende van de eerste Back to the Future film, speelt de hoofdrol.

Maar onze aandacht werd vooral getrokken door Vitaliy Kartouchin. Deze Deurnenaar wordt regelmatig gevraagd als figurante. Zo was hij enkele dagen gelden nog te zien in een sketch van De Ideale Wereld. In deze film Mr. K speelt Vitaliy Kartouchin de rol van hulpkok. En daar blijft het niet bij. Voor de volgende dagen staan er nog opnames gepland voor Familie en voor de reeks Ada.

Foto boven: Vitaliy Kartouchin in de schminkstoel

Foto onder: samen op de foto met de bekende goochelaar Nicholas Arnst die de set bezocht

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Rain Shower
05:3921:39 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 6km/h NE
Humidity: 79%
Pressure: 1018.96mbar
UV index: 3

(advertenties)