Select Page

Vrienden en familie vragen Deurne om zieke mama te steunen

Vrienden en familie vragen Deurne om zieke mama te steunen

Shana De Loose is een 35-jarige mama van twee zoontjes van 12 en 5 jaar oud. Ze woont in Deurne. Shana vecht al drie jaar tegen darmkanker met uitzaaiingen. Om haar te steunen, organiseren haar familie en vrienden een benefiet op zaterdag 22 april.

Toen Shana de Loose en haar man Kenny drie jaar geleden voor een derde kindje wilden bleek dat er medische complicaties waren. Na onderzoeken viel het verdict van darmkanker. De ziekte was al uitgezaaid. De alternatieve behandeling die Shana volgt, kost handen vol geld. Haar ziekte-uitkering volstaat niet om rond te komen en daarom willen vrienden en familie haar helpen. Ze organiseren op zaterdag 22 april een spaghettislag en andere activiteiten om geld in te zamelen.

Vriend Kristof van Campenhout geeft meer uitleg: “We organiseren de spaghettislag in de maand april omdat Shana in deze maand jarig is. Zo is het ook een klein beetje een verjaardagsfeestje voor haar en wie weet hoeveel verjaardagen we nog samen kunnen vieren.” Ook mama Shana reageert: “Ik zou graag nog wat meer tijd doorbrengen met mijn twee zoontjes. Ze zijn nog zo jong, het idee dat ze moeten opgroeien zonder moeder breekt mijn hart. Met de alternatieve behandeling stijgen mijn kansen op meer levensjaren. Ik ben mijn omgeving dan ook nu al ontzettend dankbaar om deze actie te organiseren.”

De vrienden en familie hopen dat de gemeenschap van Deurne hun zal helpen in deze moeilijke tijd en nodigen iedereen uit om naar de spaghettislag te komen en samen te vechten tegen deze vreselijke ziekte.

Praktisch

  • Spaghettislag op 22 april e.k. Van 11u tot 20u
  • Zaal Rumoldus, Louis Van Craenstraat 16, Deurne
  • 04 83 41 44 33 – Benefietvoorshana@hotmail.com
  • Keuze uit grote en kleine spaghetti, zowel vlees als veggie
  • Reserveren in tijdslots
  • Rekeningnummer BE 98 3770 6097 0193

Foto: de familie van Shana De Loose

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 11km/h N
Humidity: 92%
Pressure: 1012.87mbar
UV index: 0

(advertenties)