Select Page

Winkeliers van Deurne Centrum vragen uw mening

Winkeliers van Deurne Centrum vragen uw mening

Winkeliersvereniging Deurne Centrum startte gisteren met een bevraging. Inwoners van Deurne kunnen online of op papier hun mening kwijt over hun beleving in Deurne Centrum.

De winkeliersvereniging vraagt aan winkelend Deurne een minuutje tijd om tien vragen te beantwoorden. Alain Hoeckx, voorzitter van de vereniging, geeft meer uitleg bij de bevraging: “Met deze enquête willen we horen wat er beter kan in het aanbod van de winkels van Deurne Centrum. Zo peilen we naar hoe vaak het centrum van Deurne bezocht wordt, welke winkels er gemist worden en onderzoeken we of een Deurnese kortingskaart interessant zou zijn.” De winkeliersvereniging wil de resultaten van de bevraging bestuderen en eventueel maatregelen nemen. Hoeckx geeft al een voorbeeldje: “Er staan helaas wat panden leeg. We hopen te achterhalen wat mensen missen in het Deurnese aanbod, zodat wij ondernemers kunnen inspireren om in te spelen op deze nood.”

De bevraging kan ingevuld worden tot en met 20 maart e.k. en is terug te vinden op www.deurnecentrum.be/bevraging op of papier in tien winkels in Deurne Centrum.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Cloudy
05:4221:53 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 14km/h SW
Humidity: 92%
Pressure: 1012.87mbar
UV index: 0

(advertenties)