Select Page

Fotowandeling ‘Corona in beeld’ heeft een winnaar

Fotowandeling ‘Corona in beeld’ heeft een winnaar

De fotowandeling ‘Corona in beeld’ van Kim Van der Vorst is afgelopen. En er is een winnaar uit de bus gekomen.

Fotografe Kim van der Vorst bracht de gevolgen van de coronacrisis in beeld. Zij nam foto’s van de gevel van handelszaken waarbij het personeel dat nog werkte voor het gebouw poseerde. Voor collega’s die werkloos waren, werd een lege stoel geplaatst. Maar omdat door alle beperkingen Van der Vorst de foto’s niet kon tentoonstellen, had zij een creatieve oplossing bedacht: een fotowandeling. De inventieve vrouw stippelde een route uit langs elf deelnemende zaken waar de foto’s in de etalage hingen. Bovendien had zij er een wedstrijd aan verbonden. Bij de foto’s hingen letters waarmee een zin moest worden gevormd. En als schiftingsvraag moet je zeggen hoeveel lege stoelen er stonden opgesteld.  

En er is een winnaar. Kim Van der Vorst: “Het is Matts Keesman, een jongeman van 14 jaar uit Brasschaat die de route al hardlopend heeft afgelegd. Hij vond de juiste zin ‘Hoop is een lichtje in je hart’ en telde 80 van de 90 lege stoelen. Hij wint hiermee een cadeaubon.” De sportieve jonge kerel is gepassioneerd door hardlopen en wielrennen. Keesman: “Tijdens de eerste lockdown ben ik gestart met hardlopen. En dat was voor mij het begin van een supermooie passie. Daarna ben ik ook beginnen te wielrennen. Deze 2 sporten bevielen me zo goed dat ik er nu dagelijks mee bezig ben.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
12°
Partly Cloudy
06:3920:43 CEST
Feels like: 10°C
Wind: 19km/h WNW
Humidity: 49%
Pressure: 1021mbar
UV index: 1

(advertenties)