Select Page

Ludieke reactie tegen het klagen en zagen over Deurne

Ludieke reactie tegen het klagen en zagen over Deurne

Neem een initiatief of werp een gespreksonderwerp op in Deurne en iedereen heeft daar wel commentaar op.

Reacties op gebeurtenissen in Deurne zijn niet altijd even opbouwend, integendeel. Alain Hoeckx, IT’er bij WebKrunch en persverantwoordelijke van N-VA Deurne, heeft het wat gehad met al die negativiteit en komt met een ludiek antwoord: een openbare Facebookgroep ‘Klagen en zagen over Deurne’. De omschrijving van de groep luidt: “Ken jij iemand die helemaal wild wordt van klagen in diverse groepen op Facebook? Of schrijft ‘ie ellenlange reacties met kromme redenaties als gevolg om toch maar eens goed te kunnen klagen? Well it’s their lucky day! Tag de klager/zager (m/v) in een reactie via @Klagen en zagen over Deurne of voeg ze gewoon toe aan deze groep.”

Gazet van Deurne vroeg aan de groepsmoderator meer uitleg. Mag er werkelijk over alles geklaagd en gezaagd worden? Zijn er ere-groepsleden, bvb wie met de kromste redeneringen komt aandraven? Zijn er plannen om ‘klaag- en zaagbattles’ te houden met inwoners van Deurne-Diest of Deurne-Bevekom? Of een interland met Deurne in Nederland? Alain Hoeckx lacht: “Ik heb de groep nogal impulsief als satire aangemaakt en als reactie op alle negativiteit in verschillende Facebookgroepen in Deurne. Maar ik heb geen verdere ambities met deze groep, het was eerder om te lachen.”

Voor wie zich geroepen voelt, onderaan de pagina staat een oproep: “Brand los en wie weet is jouw gezaag wel het gezaag van de dag!” De groep telt al meer dan 50 leden.

https://www.facebook.com/groups/314530289210098/

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
19°
Partly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 19°C
Wind: 10km/h WSW
Humidity: 66%
Pressure: 1014.9mbar
UV index: 3

(advertenties)