Select Page

Tui Fly biedt drie nieuwe bestemmingen aan vanuit Deurne

Tui Fly biedt drie nieuwe bestemmingen aan vanuit Deurne

Luchtvaartmaatschappij TUI fly breidt haar aanbod vanop de luchthaven van Deurne voor het zomerseizoen uit met de lancering van 3 nieuwe bestemmingen.

Vanaf 30 juni zal TUI fly Antwerpen verbinden met Tenerife (Spanje), Antalya (Turkije) en Heraklion (Kreta). De reiziger heeft hierbij de mogelijkheid om een ticket te reserveren via TUI fly of een pakketreis van touroperator TUI te boeken. Met deze uitbreiding speelt TUI in op de vraag van reizigers om uit een luchthaven dichtbij hun woonplaats te kunnen vertrekken naar populaire bestemmingen.

De lancering van deze nieuwe lijnen wordt mogelijk gemaakt door de komst van drie nieuwe Embraer toestellen type E195-E2 in de vloot van TUI fly. Deze ‘milieuvriendelijke’ vliegtuigen vervangen de Embraer E190 die in 2016 in gebruik werden genomen. De nieuwe toestellen zullen het mogelijk maken om langere afstanden af ​​te leggen.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:4121:36 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h W
Humidity: 96%
Pressure: 1006.1mbar
UV index: 0

(advertenties)