Select Page

Bakker aan huis

Bakker aan huis

Niets is zo heerlijk om op zondag in je pyjama te blijven rondlopen en dan ongegeneerd pistoletjes te eten. Of om op zaterdag met een lekker stokbrood smoskes te maken. Maar het aanschuiven bij de bakker is er soms net teveel aan. In Deurne hoeft dat niet meer.

Sam (29) en Yentel (26) is een ondernemend stel. Zij starten met een gloednieuwe service waarbij ze vers brood, pistolets en andere lekkernijen aan huis leveren. Ze werken hiervoor samen met bakkerij Smouts in Deurne. “Met onze jarenlange ervaring en oog voor stiptheid zorgen we ervoor dat onze klanten nooit meer in de wachtrij hoeven te staan bij de bakker. Of je moet niet meer in het slechte weer buiten komen. Gewoon lekker thuis blijven en toch genieten van overheerlijk vers brood en pistolets, wie wil dat nu niet?” vertelt kersverse onderneemster Yentel.

Haar partner Sam voegt er nog aan toe: “Niet alleen de kwaliteit van onze producten, waarvoor bakkerij Smouts tekent, staat hoog in het vaandel, ook de klantenservice is voor ons erg belangrijk. We brengen alle bestellingen steeds met een glimlach tot aan je deur.”

Praktisch

Minimale bestelbedrag is 15 euro. Levering kost 3 euro, vanaf 35 euro is de levering gratis. Voor een levering op zaterdag moet je vrijdag voor 20u je bestelling doorgeven. Voor zondag bestel je zaterdag voor 20u. Bestellen kan op https://www.bakker-aan-huis.be/

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Rain Shower
05:2622:01 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 6km/h NE
Humidity: 90%
Pressure: 1013.55mbar
UV index: 0

(advertenties)