Select Page

Nieuwe ijsverkoper wil mensen even een zorgeloos moment bezorgen

Nieuwe ijsverkoper wil mensen even een zorgeloos moment bezorgen

Vitaliy Kartouchin is een veelgevraagde gast in filmen en tv-reeksen. Hij speelt vaak mee als figurant in film of op tv. Maar sinds juli kreeg hij een nieuwe rol, zij het dan in het echte leven. En het bevalt hem zeer.

Vitaliy Kartouchin is sinds het begin van de zomervakantie ijsjesverkoper geworden bij het ‘IJsboerke Moment’ in Shopping Center Wijnegem. En daar is de Deurnenaar heel opgetogen over. Want het figureren was sinds de Coronacrisis zo goed als stil gevallen. Ook een job bij een taxifirma was door de pandemie stopgezet. Kartouchin: “Mijn vriendin heeft mij aangemoedigd om naar het Shopping Center te gaan en hier en daar mijn CV af te geven. Het IJsboerke heeft daar positief op gereageerd.  En nu ben ik ijsjesverkoper.” Vitaliy Kartouchin is ook tevreden met zijn collega’s: “Er is een vaste werkkracht die mij al goed heeft geholpen. En daarnaast zijn er ook nog jobstudenten die mij helpen. Het is een prettige ploeg.”

De nieuwbakken ijsverkoper is erg gemotiveerd: “Als mensen een ijsje eten vergeten ze even de zorgen van de coronacrisis. Vandaar dat ik dit werk zal blijven doen. Ik wil niet afhaken omwille van de dreiging van het virus.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
23°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 23°C
Wind: 13km/h WNW
Humidity: 56%
Pressure: 1021mbar
UV index: 5

(advertenties)