Select Page

Auto van kandidaat miss in de prak gereden

Auto van kandidaat miss in de prak gereden

Joyce Van de Merlen keek raar op toen ze de voordeur opendeed nadat haar buren hadden aangebeld. Haar wagen die ze daarvoor netjes voor haar huis had geparkeerd, stond er niet meer.

Ze is er het hart van in als ze het relaas doet: “Ik woon in de Alfons Schneiderlaan, in een zone 30. Het was ongeveer vier uur in de namiddag en ik was volop aan het werken in mijn praktijkruimte. (nvdr. Van de Merlen is kapster en schoonheidsspecialiste) Ik was bezig met een keratinebehandeling en door het gebruik van de haardroger had ik niets gehoord. Mijn buren daarentegen hadden een knal gehoord en als ze door het raam keken, zagen ze mijn auto voor hun oprit staan. Een voorbijrijdende auto had de mijne geraakt en hem ruim vier meter verder geduwd, ondanks dat de handrem was opgetrokken. De dader van het ongeval is dan snel verder gereden. Gelukkig waren nog andere buren op de straat die de nummerplaat konden noteren.” De auto, een Peugeot 207, moest worden weggesleept. Het is niet duidelijk of hij nog kan worden hersteld.

Joyce Van de Merlen haalde twee maanden geleden eveneens deze nieuwsblog. Zij is genomineerd als finaliste in de Miss Wellness Beauty verkiezing. Het laatste woord in die verkiezing is nu aan het grote publiek dat mag stemmen op een kandidate. Wie de kandidaat miss uit Deurne wil steunen kan dat door een sms met de vermelding “MWB 1” naar 6630 te sturen.

Lees ook: https://www.gazetvandeurne.be/2022/12/16/deurnese-vrouw-is-finaliste-in-de-miss-wellness-beauty-verkiezing/

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
17°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 17°C
Wind: 10km/h NNE
Humidity: 94%
Pressure: 1012.53mbar
UV index: 0

(advertenties)