Select Page

Oprit Deurne (Sportpaleis) sluit van 6 tot 11 maart

Oprit Deurne (Sportpaleis) sluit van 6 tot 11 maart

In de nacht van zondag 5 op maandag 6 maart sluit oprit 2 Deurne tot en met zaterdagochtend 11 maart. Dit is de oprit ter hoogte van kruispunt Sportpaleis vanuit de Schijnpoortweg en de Slachthuislaan. In de zone Schijnpoort verlegt beheersmaatschappij Lantis kabels en leidingen ter voorbereiding van de bouw van de verdiepte Ring.

Kom je vanuit Deurne Noord of Antwerpen-Dam en moet je richting Brussel of Gent rijden? Dan rijd je best om via de Noordersingel richting oprit 3 Borgerhout. Verkeer op lange afstand kan omrijden via Wommelgem. Zaterdag 11 maart is de oprit weer toegankelijk vanaf 06u00. Dan kan je weer de Antwerpse Ring bereiken via de Slachthuislaan of de Schijnpoortweg bij kruispunt Sportpaleis

 

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Partly Cloudy
06:4720:37 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 10km/h NW
Humidity: 59%
Pressure: 1019.3mbar
UV index: 0

(advertenties)