Select Page

Galabal en verkiezingen Deurnese ondernemer

Galabal en verkiezingen Deurnese ondernemer

De Lokale Economieraad Deurne nodigt elke ondernemer uit voor ‘Het Galabal van de Deurnese Ondernemer’. Daarbij zijn ook verkiezingen van ondernemers uit Deurne gekoppeld.

Het Galabal vindt plaats op vrijdag 10 maart 2023 vanaf 19.00 uur in Kasteel Rivierenhof. De avond start met aperitief gevolgd door een walking dinner. Na de verkiezingen volgt het dansfeest. En is er tijd om te netwerken.

Die avond zullen er 4 winnaars worden verkozen door een jury uit de nominaties van Deurnese ondernemingen in de volgende categorieën:

 • Meest duurzame onderneming
 • Beste startende onderneming (gestart tussen 2020 en 2022)
 • Beste vrouwelijke onderneemster
 • Lifetime achievement award (minimaal 40 jaar actief)

De verkiezingen verlopen in 3 fases:

 1. Tot 20 februari kan u uw onderneming gratis registreren via deze link: https://www.lokaleeconomieraaddeurne.be/verkiezing…/
 2. Tot 5 maart kan u dan de opgeven ondernemingen nomineren op onze website om zo tot een top 3 per categorie te komen. Behalve Lifetime Achievement. In deze fase kan je je klanten, fans, enz. oproepen om te stemmen voor jouw onderneming, via je eigen website, social media kanalen en/of via je nieuwsbrief/mailing.
 3. De eerste 3 bedrijven van elke categorie krijgen de tijd om hun onderneming nog even te pitchen aan de jury tijdens het Galabal. Onmiddellijk daarna worden de definitieve winnaars bekend gemaakt.

  De winnaar van elke categorie krijgt een prijs die belangrijk is om de visibiliteit van zijn/haar bedrijf te vergroten. Plus een oorkonde én een hedendaagse trofee uiteraard.

  Praktisch:

  Inschrijven Galabal https://www.lokaleeconomieraaddeurne.be/event/galabal-van-de-deurnese-ondernemer/

  Deelname verkiezingen: https://www.lokaleeconomieraaddeurne.be/verkiezing-ondernemers/

  Foto: het bestuur van de LERD: (vlnr) Benny Van Loon (voorzitter), Inez Vidts, Nicky Coremans, Didi Yordanova (Foto: Kim Van der Vorst – Focus 4 Memories)

  About The Author

  mm

  Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

  Leave a reply

  Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Het weer

  Antwerp
  19°
  Partly Cloudy
  05:4021:38 CEST
  Feels like: 19°C
  Wind: 10km/h WSW
  Humidity: 66%
  Pressure: 1014.9mbar
  UV index: 3

  (advertenties)