Select Page

IJzerwarenhandel Crollet verhuist

IJzerwarenhandel Crollet verhuist

IJzerwarenhandel Crollet op de Herentalsebaan verhuist. Alhoewel de winkel op grondgebied van Wommelgem ligt, is hij een begrip tot ver in Deurne.

Wie op zoek is naar handgereedschap, tuingereedschap, elektrisch gereedschap, bevestigingsmaterialen, werkkledij, enz… en zijn gading niet vindt in een doorsnee doe-het-zelfwinkel, kan terecht bij Crollet. De winkel is dan ook een vaste waarde voor een regio dank zij een enorm aanbod van producten. Er kunnen zelfs schroeven en bouten per stuk worden gekocht.

Momenteel hangt er een mededeling dat de zaak op zaterdag 27 april gaat verhuizen. Dat is het gevolg van een fusie van Crollet N.V. met ijzerwarenhandel Mapeco N.V. uit Turnhout vorig jaar. Zaakvoerder Philip Crollet zocht bij gebrek aan familiale opvolging naar een overnemer van zijn handel. Het Turnhoutse bedrijf Mapeco had al drie winkels, in Turnhout, Kalmthout en Vilvoorde, en zag een opportuniteit in een fusie met de zaak uit Wommelgem.  Er is een nieuw pand aangeschaft, op de Herentalsebaan 455, richting centrum van Wommelgem. De nieuwe winkel zal Mapeco-Crollet heten en opent de deuren op donderdag 2 mei.

De nieuwe ijzerwarenhandel zal zich differentiëren door een prijszetting, die rekening houdt met de geboden on-line prijzen, adequate voorraadhoogtes, snelle levering en een degelijke dienst na-verkoop. Wie voor 8.00 u ’s ochtends zijn goederen bestelt, krijgt die, indien voorradig, nog dezelfde dag geleverd. En uiteraard zal de winkel blijven inzetten op de dienstverlening.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:5521:42 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 18km/h WNW
Humidity: 86%
Pressure: 1018.29mbar
UV index: 1

(advertenties)