Select Page

Valentijnrun warmt het Rivierenhof op

Valentijnrun warmt het Rivierenhof op

Gisteren namen heel wat lopers deel aan de 11de editie van de Valentijnrun in het Provinciaal Groendomein Rivierenhof. De dag startte somber, maar de deelnemers warmden het park al snel op. In totaal liepen bijna 500 mensen mee in hun mooiste Valentijnsoutfit.

Het Provinciaal Groendomein Rivierenhof, Antwerp Athletics en district Deurne organiseerden samen de 11de editie van de Valentijnrun, een recreatieve liefdesloop. Bijna 500 deelnemers jogden 5 of 10 km langs de mooiste plekjes in het park. Om 11 uur gaf provincoaal gedeputeerde Mireille Colson (N-VA) het startschot op de Parkweg. Daarna liepen Cupido’s, romantische duo’s en groepen in hartjestenue langs onder andere het kasteel, de Spiegelvijver en het paviljoen.

Finne (10 jaar) jaar liep ook mee: “Ik vond het heel leuk. Ik heb gevraagd aan mijn ouders of we samen konden meedoen. Ik ben blij dat ik heb meegedaan.” Nadat de deelnemers warm gelopen waren, kregen ze bij aankomst een liefdevolle traktatie. De lopers genoten van chocolade hartjes, noten, fruit en drinken. Ze konden bij Antwerp Athletics in Park Groot Schijn gezellig napraten. De Valentijnrun werd afgesloten met de verkiezing van de best verklede lopers en een aanwezigheidstombola.

Foto: Finne en haar ouders na de Valentijnrun

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
17°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 17°C
Wind: 10km/h NNE
Humidity: 94%
Pressure: 1012.53mbar
UV index: 0

(advertenties)