Select Page

Een bankautomaat in elke wijk

Een bankautomaat in elke wijk

Partijleden van het Vlaams Belang trokken er gisteren op uit om Sint Valentijn te vieren. Dit keer niet met hun geliefde, maar met de inwoners van Deurne. “Want,” zo vertelt fractieleider Jan Van Wesembeeck: “als lokale afdeling zien we Deurne graag.”

De afdeling van het Vlaams Belang in Deurne hield gisteren op de markt van het Wim Saerensplein een Valentijnsactie. Militanten deelden zakjes snoep uit aan voorbijgangers en gaven ook nog een flyer. Jan Van Wesembeeck geeft meer uitleg: “Daarin doet de partij het voorstel om  een bankautomaat te voorzien in elke Deurnese wijk, zodat iedere hard werkende Vlaming eenvoudig aan zijn geld kan.”

De partij zal deze actie volgende woensdag overdoen, maar dan op de markt op de Gitschotellei-Drakenhoflaan.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Rain Shower
05:3521:43 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 11km/h SW
Humidity: 85%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 0

(advertenties)