Select Page

Helikoptervluchten

Helikoptervluchten

De vliegtuigen staan noodgedwongen werkloos op de tarmac. Maar toch is er nog bedrijvigheid op de luchthaven van Deurne.

Marleen De Gruyter is een buur van de luchthaven. Zij hoorde gisteren een toenemend aantal helikopters. De Gruyter: “Ik zag precies zo’n militair toestel waarmee men mensen kan vervoeren. En er vloog ook een helikopter die sterk leek op die waarmee VTM voorbije weekeinde rondvloog.” De jonge vrouw vraagt zich dan ook af of de heli’s misschien vanaf de luchthaven coronapatiënten zouden vervoeren.

Dat is een vraag voor Vanessa Flamez, marketing & Communication Manager. Zij bevestigt dat de buur goed gehoord heeft. Flamez: “Er was een helivlucht in opdracht van de VRT en er werden ook nog enkele helikoptervluchten uitgevoerd voor pipeline inspectie.”

(Foto: Helimo)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Mostly Cloudy
05:4121:36 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 8km/h WSW
Humidity: 96%
Pressure: 1005.42mbar
UV index: 0

(advertenties)