Select Page

Het wordt een hete avond in de Kringwinkel

Het wordt een hete avond in de Kringwinkel

De kringwinkel in Deurne Zuid organiseert overmorgen, vrijdag 10/2, weer haar sexy koopavond “Boetiek Erotiek”. Tijdens Boetiek Erotiek worden alle erotische spullen zoals zweepjes, vibrators, seksspeeltjes, lingerie, pornovideo’s, schilderijen en ondeugende boeken uit de kast gehaald voor een pikante shopavond vol plezier. Dit jaar met twee burlesque shows van Sinners Dollhouse, een performance van Laura Lava, een workshop zweepje of massageolie maken en een upperdare stand van Upper at Home.

De twee vorige edities van Boetiek Erotiek waren een groot succes. “Vanwege corona konden we deze erotische koopavond enkele jaren niet organiseren. Maar nu zijn we blij dat we weer kunnen uitpakken met heel veel erotische spullen. Het gaat van sexy lingerie, zweepjes en seksspeeltjes, tot erotische boeken en video’s, schilderijen en ander decoratiemateriaal. Op deze manier krijgen ook dit soort items een tweede leven. En dat is uiteindelijk onze voornaamste doelstelling.” vertelt Geraldine Cordie, communicatiemedewerker bij Kringwinkel Antwerpen.

Ze gaat verder: “Dit jaar zullen er twee burlesque optredens zijn van Sinners Dollhouse en een optreden van Laura Lava, één van de medewerkers van Kringwinkel. Ook zal je er een workshop kunnen volgen om je eigen zweepje of massageolie te maken. Daarnaast kan je ook voor (eerstehands) seksspeeltjes terecht bij Upper at Home.”

Geraldine Cordie besluit: “Onze klanten zien deze avond ook als een fijne uitstap, daarom is de animatie een leuke plus.”

Praktisch: Boetiek Erotiek, vrijdag 10 februari van 18u tot 21u. Vosstraat 305, Deurne.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
23°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 23°C
Wind: 13km/h WNW
Humidity: 56%
Pressure: 1021mbar
UV index: 5

(advertenties)