Select Page

Lichaamsresten gevonden in kelder

Lichaamsresten gevonden in kelder

In de kelder van een appartementsgebouw in de Bisschoppenhoflaan zijn gisteravond lichaamsresten aangetroffen. Het Antwerpse parket heeft een onderzoeksrechter gevorderd voor moord.

De politie kwam gisteravond rond 20 uur ter plaatse aan het gebouw met tien appartementen en een handelszaak, en stelde een veiligheidszone in. De ingang werd afgeschermd. Ook vuilzakken en een koffer die op de stoep stonden, verdwenen achter een zeil. Dat meldt vrt nws.

Volgens de nieuwssite bevestigt het parket dat er lichaamsresten gevonden zijn en is een onderzoeksrechter gevorderd voor moord. Die kwam ter plaatse. Ook het gerechtelijk labo en de wetsdokter zijn ter plaatse gegaan om de nodige vaststellingen te doen. Meer details zijn niet vrijgegeven, in het belang van het onderzoek.

Nog volgens vrt nws zouden in de kelderverdieping volgens buurtbewoners wel vaker ongewenste gasten komen, zoals daklozen en druggebruikers. De kelder is zowat honderd meter lang, onderverdeeld in kleine, afgesloten ruimtes.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

1 Comment

  1. Vitali Kartouchine

    Gazet van Deurne. Ben blij dat ik dit mag lezen.

    Reply

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Rain Shower
05:3521:43 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 11km/h SW
Humidity: 85%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 0

(advertenties)