Select Page

Paal op het fietspad

Paal op het fietspad

Als je met de fiets vanaf de Borsbeeksebrug de Gitschotellei wil inrijden, richting Borgerhout extra-muros en Deurne-Zuid, moet je goed uitkijken. Want wie verstrooid is, riskeert tegen een paal te smakken.

Er wordt volop gewerkt op de Borsbeeksebrug, tussen de Guldenvliesstraat aan de ene kant en de Gitschotellei en Diksmuidelaan aan de andere kant. Op de hoek met de Singel wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwe politiekantoor. En het fietspad aan de zuidzijde van de brug krijgt een ‘make-over’. Maar op het uiteinde van de brug aan de Gitschotellei staat midden op dat nieuwe fietspad een paal voor de bedrading van de tram. Nu, de bedrading is ondertussen van de paal verwijderd en het fietspad moet nog een laatste laag krijgen. Hij is geen lang leven meer beschoren.

Wie deze fietsroute gebruikt, kan ondertussen maar beter zijn aandacht bij de weg houden. En als het donker wordt, met goed functionerende verlichting rijden. Voor je door een paal voor paal zou staan.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
19°
Partly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 19°C
Wind: 10km/h WSW
Humidity: 66%
Pressure: 1014.9mbar
UV index: 3

(advertenties)