Select Page

Minderjarige verdachten van auto-inbraak gevat

Minderjarige verdachten van auto-inbraak gevat

Drie jonge kerels trokken er ’s nachts op uit om auto’s open te breken. Gelukkig zijn er nog alerte mensen.

Dinsdagnacht werd gemeld dat drie personen aan het inbreken waren in een auto aan de Mortselsesteenweg. Ze zouden vertrokken zijn met een rugzak. Verschillende teams gingen ter plaatse. Een getuige kon de politie op weg helpen door een vluchtrichting en een beschrijving van de verdachten mee te geven. Een ploeg dat in de omgeving nazicht deed naar de verdachten kon het trio opmerken aan de Borsbeeksesteenweg. De drie verdachten van 16 jaar werden gearresteerd en overgebracht naar het cellencomplex aan de Noorderlaan. Vandaag worden ze voorgeleid voor de jeugdrechter. In de omgeving waar de verdachten opgemerkt werden, vond de politie nog een koevoet. Die werd in beslag genomen. Ook de rugzak die ze buit maakten, werd in de omgeving terug gevonden.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Sunny
06:4520:38 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 16km/h SW
Humidity: 83%
Pressure: 1012.19mbar
UV index: 0

(advertenties)