Select Page

Boksgala met onverwachte gast

Boksgala met onverwachte gast

Multifight Antwerp uit Deurne, de vechtsportschool van kickbokskampioen Harut Grigorian, organiseerde zondag een gala. Er stonden een twintigtal kampen op het programma.

Eergisteren had in zaal Ikon op de Luchtbal het ‘Golden Fighting Championships’ plaats. Organisator was Multifight Antwerp, de vechtsportschool die anderhalf jaar geleden door Harut Grigorian op de Lakborslei is opgericht. Grigorian is een kickbokser en voormalig kampioen weltergewicht. Samen met Abderrahim El Fadili organiseerde hij de Golden Fighting Championships en nam er zelf ook aan deel. Hij trof in de ring de Italiaanse kickbokser Andrea Festa. Grigorian won de kamp. De kickbokser ontving de beker uit de handen van niemand minder dan Joyce Van de Merlen, de Deurnese finaliste van de Miss Wellness Beauty verkiezing.

Joyce van de Merlen is kapster en schoonheidsspecialiste. Zij mocht het ringmeisje Stephanie Bex opmaken. En als bijzondere gast mocht zij een van de bekers uitreiken. “Dit was mijn eerste kennismaking met de bokswereld en het was een hele beleving.” zei ze achteraf: “Ik heb Katsiaryna Kanavalionak leren kennen, een thaibokser en snowboarder. Zij is ook lesgeefster kickboksen bij Multifight Antwerp. Wat een vrouw. Daar wil ik mijn eerste boksles bij volgen.”

Zie ook: https://www.gazetvandeurne.be/2022/12/16/deurnese-vrouw-is-finaliste-in-de-miss-wellness-beauty-verkiezing/

Foto boven: bekeruitreiking

Foto onder: (vlnr) Joyce Van de Merle en Stephanie Bex

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
17°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 17°C
Wind: 10km/h NNE
Humidity: 94%
Pressure: 1012.53mbar
UV index: 0

(advertenties)